Zomerupdate: Giorgio Armani

Tijd voor een tweede zomerupdate! Maar eerst meer vakantienieuws over het gezin van Koning Filip en Koningin Mathilde. Op 12 augustus gingen zij namelijk met het hele gezin gewillig op de foto tijdens de première van Aida op het Salburg Opera Festival! Klik op deze link om een aantal foto’s te zien. 

Koningin Mathilde draagt een jurk van Haus Coudeyre, gemaakt uit onderstaande stof:

Koningin Mathilde droeg de jurk al 3x eerder: op 22 juni 2015, op 20 juli 2015 bij het Bal National en op 14 mei 2016 tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd.

Prinses Elisabeth draagt opnieuw haar jurk van Maje, die ze eind juni ook al droeg tijdens het verjaardagsfeest voor oma Paola:

Wat vinden jullie trouwens van de kledij van de drie jongste kinderen?

Op naar de update zelf dan! Heel recent, namelijk op 30 juli, zagen we Koningin Mathilde in een nieuwe outfit van Giorgio Armani (vermoedelijk) tijdens de Last Post. De prachtige schoenen die ze toen droeg zijn jullie misschien wel opgevallen toen? 

 Embed from Getty Images

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook de schoenen van Giorgio Armani zelf zijn, het zijn de pumps hieronder, maar dan in een blauwgrijze kleur:

Deze post werd vandaag geschreven op vraag van madison, die in een reactie vroeg naar de ontwerper van deze schoenen. Als jullie zelf een suggestie hebben voor een zomerupdate, laat het dan zeker weten in de reacties!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

 1. Madison schrijft:

  Dank je Jelka!
  Wat leuk dat je ze hebt achterhaald! Wat zijn ze mooi.
  Ze vielen mij op in het blad Hello dat met mooie foto’s aandacht besteedde aan dit event met Kate.

 2. Margot schrijft:

  Prachtig die overlopende kleuren grijs in het model schoen. Het model van de jurk van Coudeyre lijkt wel van Nathan geleend met hetzelfde gevolg te strak boven te hoge taille en te brede heupen. Ik vind het wel grappig dat prinses Elizabeth zich klaarblijkelijk heeft onttrokken aan de klederdracht uitstap. Laatst heeft koning WA zich wel in zo’n Tiroler jasje laten hijsen. Het lijkt een beetje te horen bij de ontvangst van adellijke en/of koninklijke gasten.

 3. Lut schrijft:

  Prachtige schoenen .De outfit zelf is schitterend en de hoed een plaatje.Koningin Mathilde heeft wel”” een hoedenhoofd”ze staat met alle modellen maar deze is toch de mooiste van het jaar !.
  Bij feestelijkheden dragen de Oostenrijkers trouw hun nationale kleding . Mooi eerbetoon aan het land.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.