80ste verjaardag – Vorsten van Noorwegen: Gala

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin nemen deel aan de feestelijkheden naar aanleiding van de 80ste verjaardag van Hunne Majesteiten Koning Harald en Koningin Sonja van Noorwegen. De feestelijkheden vinden plaats in Oslo.

© NRK (screenshots live-uitzending)

Koning Filip en Koningin Mathilde waren deze avond te gast op het galadiner in Oslo, samen met de andere koninklijke gasten. Ze verschenen eerst op het balkon, en daarna vond het diner zelf plaats.

Koningin Mathilde draagt vanavond een rode galajurk, één die ze al eerder droeg vorig jaar tijdens het staatsbezoek van Jordanië in mei. De top van de jurk, en de mouwtjes, zijn versierd met kraaltjes, daaronder bestaat het rokgedeelte uit verschillende laagjes. De jurk is een ontwerp van Armani.

Mathilde draagt de Wolfers-tiara, haar parel en diamanten oorbellen, en ik vermoed dat ze ook de armband met robijnen opnieuw zal dragen bij deze jurk.

Ze draagt een rode clutch, en op het balkon had ze ook een rode stola om haar schouders heen geslagen.

Wat vinden jullie van de keuze voor deze jurk?

Ter info: deze post zal gedurende de avond nog worden bijgewerkt met betere foto’s, en meer info over verdere accessoires. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

8 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik vind haar prachtig, kan me de jurk van Jordanie niet meer zo herinneren. Hele mooie halslijn. En ze heeft een prachtige royale stola in dezelfde kleur om. Helaas stond het Nederlandse koningshuis in de gebruikelijke niet bijpassende fleece dekentjes te kleumen.

  2. Lut schrijft:

    Jammer de kleuren op die foto’s een vertekend beeld geven . De kleur rood is ee echt warm (My Royals) prachtige foto’s van alle gasten. De koningin zag er stralend uit, kapsel juwelen enz…. een 10.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.