Academische zitting ‘De strijd tegen mensenhandel: balans en nieuwe uitdagingen’

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, Koning Albert II en Prins Laurent nemen deel aan de academische zitting De strijd tegen mensenhandel: balans en nieuwe uitdagingen die georganiseerd wordt door de Koning Boudewijnstichting ter gelegenheid van het 25-jarig overlijden van Koning Boudewijn. De zitting vindt plaats op het Koninklijk Paleis te Brussel.


Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe groene wollen jurk met driekwartmouwen, en een ingewerkt riempje. De jurk is volgens mij van Natan, die in de couture collectie voor deze winter veel met deze stof werkte. Hieronder enkele voorbeelden:

Ze combineert de jurk met bruine accessoires: een clutch en pumps in dezelfde tint bruin. Wat vinden jullie van deze nieuwe jurk?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 comments

  1. Isabelle schrijft:

    Niks mis mee, maar wel same same… Ik zou wel eens een kapsel willen zien dat 45 in plaats van vlot-voor-een70-jarige aandoet.

    Mathilde is 2 jaar jonger dan Maxima, 1 jaar jonger dan Mary van Denemarken en even oud als Mette-Marit van Noorwegen. Dat zou je toch niet zeggen.

  2. Margot schrijft:

    Leuke kleur en passende schoenen en tas maar wat een tuttig model. Ik had haar graag gezien in de jurk van het model! Eens met Isabelle m.b.t. het haar. Ze heeft wel eens een gestijlde bob gedragen en wordt daar inderdaad jonger door.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.