Audiëntie met Philippe de Selliers de Moranville

Op 17 januari had Koningin Mathilde, naast de nieuwjaarsreceptie, nog een andere ontvangst op de agenda staan, ook al werd dit niet op de officiële agenda van de Koningin geplaatst. Die dag heeft zij namelijk ook Philippe de Selliers de Moranville, de CEO van Leonidas (één van de nieuwe hofleveranciers) ontvangen. Hier is één foto van beschikbaar:

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg niet dezelfde jurk als op de nieuwjaarsreceptie. Ze koos voor een combinatie van twee nieuwe stukken: een lavendel geribbelde sweater met peplum van Diane von Furstenberg:

Daaronder droeg ze een aansluitende bordeaux kokerrok, midi-lengte, met bloemenprint. De rok is eveneens van Diane von Furstenberg:

Wat vinden jullie van haar look vandaag?

13 comments

 1. Margot schrijft:

  Ze ziet er echt heel leuk uit, ook mooie bijpassende bellen! Dat lavendel kleurt haar goed en de combi met de rok is geslaagd, mooier dan het voorspelbare donkerrood dat het model op de rok draagt.

 2. Anja schrijft:

  Om de Leonidas pralines zit vaak ook een mooi omhulsel dus waarom zou ik dat niet doen, moet Mathilde hebben gedacht. Zou het zo willen overkopieeren naar mijn eigen garderobe.
  De trui en rok kunnen we zien. Als voetomhulsels hoop ik op korte laarsjes voor een keer(of heeft ze ze al vaker gedragen?)

 3. Charlie schrijft:

  Hoewel ik geen fan ben van langere rokken met print, ben ik absoluut pro nieuwe ontwerpers en combinaties! Hopelijk gaat ze inderdaad verder op dit elan. De overbekende pasvormen van Natan beginnen mij eerlijk gezegd meer en meer te storen, maar vooral omdat ze niet flatterend zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.