Bal National

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin nemen deel aan het Bal National op het Vossenplein te Brussel.

 

Koningin Mathilde zat zelfs enthousiast mee te zingen met het nummer “Laat” van de Belgische boysband Get Ready die vooral op het einde van de jaren ’90 bijzonder populair waren bij de Belgische tienermeisjes:


 

Koningin Mathilde wisselde na het klassieke concert nog snel van outfit, en koos voor een veel hippere look: ze droeg een zwarte jumpsuit met gekleurde bloemenprint, van Diane von Furstenberg:

Het is de eerste keer dat we de jumpsuit in volledige lengte zien, Mathilde droeg deze al eerder op 22 mei dit jaar, maar toen kregen we maar een foto te zien tot aan haar heuplengte ongeveer. En het totale plaatje lost zeker alle verwachtingen in die ik had van deze jumpsuit! Het is een prachtexemplaar dat ik graag in mijn eigen kast zou willen hebben hangen. 

Mathilde droeg er de Olivia flower oorbellen bij van Tikli Jewelry:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 comments

  1. Liz schrijft:

    Tops! Mooi design! – En een kleur’mix’ staat haar altijd beter dan één enkele, vooral felle, kleur, vind’k. – De ongekunstelde glimlach blijft daarbij het beste. Well done, Mathilde!

  2. Margot schrijft:

    Geweldige jumpsuit! Als het dan toch gedessineerd moet zijn dan graag zo! Ook de bellen vind ik prachtig, ik geniet nog elke dag ook als ik ze niet draag van mijn verjaardag setje van Tikli’s en denk dan aan Mathilde en deze site.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.