Bezoek aan de GO! Tuinbouwschool te Melle

Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan de GO! Tuinbouwschool te Melle. Tijdens een werkvergadering worden de specifieke werkmethodes besproken van preventie en bestrijding van pestgedrag in een schoolcontext. Aansluitend vindt er een gesprek plaats met de leerlingen van de eerste graad. Dit bezoek kadert binnen de Vlaamse Week tegen Pesten. Om de gerichte aanpak tegen pesten in de Belgische scholen te ondersteunen bracht de Koningin op 6 februari reeds een bezoek aan het Institut Sainte-Marie in Châtelet (Henegouwen). Pesten op school en onder jongeren is een prioritair thema voor de Koningin.

Koningin Mathilde draagt een nieuwe outfit vandaag: ze draagt een rode blouse met daaronder een donkere roodbruine gewaxte linnen rok van Natan:

Mathilde droeg de rode blouse al eerder tijdens het slotconcert van “Merci voor de muziek”. Ze draagt er donkerrode pumps bij. Ze heeft volgens mij ook een nieuwe clutch bij met een slangenprint. Update: met dank aan Isabelle weten we dat ze deze gekocht heeft bij Massimo Dutti:

5 comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.