Bezoek aan de provincie West-Vlaanderen

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de provincie West-Vlaanderen. Het bezoek start in Ruiselede, waar het Penitentiair Landbouwcentrum wordt bezocht, een open inrichting, waar gedetineerden zich voorbereiden op hun vrijlating. Er staat in Ruiselede ook een bezoek aan Piano’s Maene op een programma, een familiebedrijf en één van de grootste pianobedrijven in Europa. Vervolgens bezoeken de Vorsten Pittem, waar een gesprek met een aantal bedrijfsleiders over de impact van Brexit zal plaatsvinden, net als een receptie en het volksbad.

Koningin Mathilde draagt vandaag een grijze geruite manteljurk. Deze komt tot over de knie, heeft een dubbele rij knopen, en een ingewerkte riem. Er zit een subtiele rode streep mee door de grijze ruiten, waaraan Mathilde graag haar accessoires aanpast.

Ze droeg deze outfit al eerder op 23 november 2018.

Zoals hierboven dus al gezegd, kiest Mathilde voor donkerrode accessoires: haar clutch (van Natan), sjaal en laarzen hebben allemaal dezelfde kleur. Ze draagt haar paars-rode oorbellen van Percossi Papi.

De laarzen, die eveneens van Natan zijn, staan trouwens al heel lang in de kast van Mathilde: ze draagt ze al sinds het doopsel van Prins Gabriël!

One comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.