Bezoek aan het opleidingscentrum van de Brusselse brandweer

Zijne Majesteit de Koning bezoekt het opleidingscentrum van de Brusselse brandweer. Hij woont er verschillende demonstraties bij die deel uitmaken van de basis- en de voortgezette vorming van de brandweer. Na de demonstraties ontmoet hij leerlingen en opleiders.

En wat een verrassing! Koning Filip bracht zijn oudste dochter, Prinses Elisabeth, geheel onverwacht mee naar dit bezoek. Prinses Elisabeth heeft ‘spring break’ van 18 tot 28 april en keert daarna terug naar het Atlantic College in Wales om de laatste weken van het schooljaar af te maken.

Ze draagt een heel casual outfit vandaag: een jeansbroek, een rood truitje met een brede ronde hals, en witte sneakers die ze duidelijk al vaak heeft aangehad. Achter haar half opgestoken kapsel, zien we ook grote ronde oorbellen.

Heel fijn om haar alleszins nog eens gezien te hebben!

4 comments

  1. Anja schrijft:

    Haha dat doet ze goed. Zonder veel poeha komt ze opdagen. Het lijkt te- trek maar iets uit de kast-. Maar volgens mij heeft de kleur toch wel iets met de brandweer te maken. Laten we hopen dat na het Notre-dame incident wij zoiets niet mee hoeven te maken. Misschien Elisabeth beschermvrouwe laten worden..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.