Bezoek aan Koningin Elisabeth Instituut en vakantiekamp Ter Helme

Hare Majesteit de Koningin bezoekt in Oostduinkerke achtereenvolgens twee initiatieven: het Koningin Elisabeth Instituut, een revalidatieziekenhuis, en aansluitend een tweetalig vakantiekamp voor personen met een fysieke beperking dat door de Belgische vereniging voor verlamden georganiseerd wordt in het vakantiedomein Ter Helme.
In beide activiteiten staat de kwetsbare persoon centraal evenals hun (re)integratie in de maatschappij.

Koningin Mathilde droeg vandaag een heel gekend groen mantelpakje – een jurk met bijhorend vestje – van Natan. Het reliëf en de streepjes in de stof zijn op de tweede foto heel mooi te zien.

Het is Mathilde’s meest gedragen outfit ooit: vandaag draagt ze de jurk voor de 8ste keer. Ze droeg deze namelijk al eerder, al dan niet met het jasje erbij, op 13 mei 2013, op 27 mei 2013, op 1 september 2013, op 9 september 2014, op 25 juni 2015, op 29 juni 2016 en op 30 mei 2017

Ze draagt, zoals altijd, een goudkleurig riempje over haar groen jasje. Ze combineert verder met goudkleurige of beige accessoires: ze kiest voor beige pumps, gouden creolen als oorbellen, en haar Mira clutch van A Bag With A Story:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 comments

  1. madison schrijft:

    Haha nu is ze echt in haar Koninginne-uniform! Toch vind ik deze nog altijd mooi: goede kleur en goed model.
    Maar ik hoop niet dat dit de start is van veel herdragingen dit seizoen.
    En als t dan toch het geval is, dan graag wat andere outfits die minder zijn herdragen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.