Bezoek aan Minor-Ndako

Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan de vzw Minor-Ndako te Anderlecht. De organisatie zorgt voor de opvang en begeleiding van kwetsbare jongeren en begeleidt hen naar zelfstandig wonen. De kinderen die door Minor-Ndako worden begeleid, kunnen kinderen zijn van wie de ouders (tijdelijk) de zorg niet op zich kunnen nemen of niet-begeleide minderjarigen (eenieder onder de 18 die in België toekomt zonder ouder of wettelijke voogd). De Koningin gaat eerst in gesprek met jongeren die worden voorbereid op zelfstandigheid en vervolgens met de begeleiders die de werkmethode toelichten. Minor-Ndako is erkend door de Vlaamse Gemeenschap in het kader van de Integrale Jeugdhulp.

Koningin Mathilde draagt vandaag een wijde beige pantalon met subtiele print, met daarboven een wijdvallende witte top. Beide stuks zijn van Natan.

Ze draagt een roestbruine handtas, gouden oorbellen en kiest voor comfortabele sleehakken.

3 comments

  1. Akke schrijft:

    Een beetje saai, vind ik het. Ik kijk uit naar een mooie gebloemde en kleurrijke jurk. Zullen wel moeten wachten op Nationale Feestdag , die in aangepaste vorm wel zal plaatsvinden.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.