Bezoek aan twee landbouwbedrijven in Limburg

Hare Majesteit de Koningin bezoekt twee landbouwbedrijven in het zuiden van de provincie Limburg. Telkens gaat het om ondernemingen, waarbij de taken van landbouwsters op het erf centraal staan.

Vooreerst bezoekt de Koningin een gemengd landbouwbedrijf (melkvee, akkerbouw, aardbeiteelt) in Heers. Tijdens de rondleiding gaat ook aandacht naar “groene zorg” in het kader van de zorgboerderij. 

Vervolgens begeeft de Koningin zich naar Lummen voor een bezoek aan een tuinbouwbedrijf dat kiwibes en aardbeien kweekt.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe beige hemdjurk, met een print van blauwe bloemetjes op de rok. De jurk is een ontwerp van Esmeralda Ammoun. De clutch die ze erbij draagt vandaag is in hetzelfde blauw als de bloemetjes.

Ze draagt er een gouden armband bij van Tikli Jewelry:

11 comments

  1. Margot schrijft:

    Nou ik gok bij dit slecht zittend jurkje toch echt op Natan. Tikli juwelen blijven erg mooi, volgens mij zitten er op de armband ook bloemetjes dat is dan wel weer leuk in combinatie met die jurk.

  2. Tina schrijft:

    Vreemd toch dat ze de ene keer geweldig voor de dag komt en een andere keer, zoals nu, de bal,helemaal,misslaat. Vreemd dat de ontwerpers daar zelf niets aan doen. Bizar

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.