Centre Hospitalier de l’Ardenne (CHA) van VIVALIA

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan het Centre Hospitalier de l’Ardenne (CHA) van VIVALIA in Libramont. Ze ontmoeten er kinderen met cerebrale parese en verschillende motorische of psychomotorische beperkingen die verzorgd worden in het centre Eclore dat in het CHA is gevestigd. De kinderen kunnen lessen volgen in de school binnen het CHA. De Koning en de Koningin zullen ook de ouders van deze kinderen ontmoeten. Vervolgens zullen zij deelnemen aan een werkvergadering over de organisatie en de uitdagingen van Vivalia en het CHA in het kader van de coronacrisis.

Tenslotte zullen zij, na de werkvergadering, een ontmoeting hebben met voormalige coronapatiënten die verzorgd werden in het CHA, met personeelsleden, en met leden van de spoed- en interventiediensten van de Provincie Luxemburg.

Koningin Mathilde draagt vandaag een donkerblauwe blouse met witte polkadots, met een strik in de nek. Het bijpassend mondkapje werd uit dezelfde stof gemaakt. Beide stukken werden ontworpen door Esmeralda Ammoun. Ze draagt er een witte pantalon onder.

De fantasieoorbellen die ze erbij draagt lijken op grote parels, ze droeg deze al eerder eind vorig jaar. Mathilde kiest vandaag ook voor een nieuw wit handtasje, en wat voor één. Het gaat om de Lady Dior My ABCDIOR-tas, een tas gemaakt uit lamsleer met Cannage-motief:

5 comments

  1. Margot schrijft:

    He gelukkig een mooie blouse over de broek. Het sjaaltje en het mondkapje zitten elkaar een beetje in de weg. Persoonlijk had ik voor een donkerblauwe broek en donkerblauw effen mondkapje gekozen en dan zonder sjaaltje. Snoepig tasje, vandaar ws de witte broek!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.