Christo and Jeanne-Claude. Urban Projects.

Op dinsdag 24 oktober 2017 bezoekt Hare Majesteit de Koningin de tentoonstelling Christo and Jeanne-Claude. Urban Projects in het ING Art Center te Brussel, in aanwezigheid van Christo zelf.

Met een beperkte collectie van ongeveer 80 originele schetsen, tekeningen, collages en maquettes brengt het ING Art Center de eerste overzichtstentoonstelling over de stadsprojecten van Christo en Jeanne-Claude tussen 1962 en 2005.  De selectie benadrukt het fundamentele belang van het ontwerp bij het ontstaan, het verloop en de uiteindelijke esthetische vormgeving van ieder project. Het ontwerp is voor Christo een weg naar de werkelijkheid waarin met kleur de effecten van het materiaal en het volume het visionaire karakter tot uitdrukking brengen.

© Place Royale/RTL

Koningin Mathilde draagt voor dit bezoek één van haar lievelingsoutfits: vandaag draagt ze deze combinatie van grijze kokerrok, en top met dierenprint – beide van Natan – maar liefst voor de 7de keer, en dit wordt dan ook haar meest gedragen outfit ooit (samen met de combinatie van de andere grijze kokerrok met de gele top van Natan). 

Koningin Mathilde draagt hierbij een grijze clutch, grijze pumps van Natan, en oorbellen van Delphine Nardin:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.