Collège Da Vinci

Hare Majesteit de Koningin ontmoet de leerlingen van het laatste jaar van het middelbare onderwijs op het Collège Da Vinci in Perwez (Waals Brabant). De Koningin spreekt met hen over de Agenda 2030 en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Dit bezoek kadert in de herdenkingen van de 75e verjaardag van het Handvest van de Verenigde Naties, die met één jaar zijn uitgesteld vanwege de COVID-19 pandemie. Naar aanleiding hiervan vinden informatiedagen over de VN en multilateralisme plaats op verschillende middelbare scholen. De Dag van de Verenigde Naties wordt ieder jaar op 24 oktober gevierd.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuw roodbruin broekpak, met daaronder een blouse in dezelfde kleurtint met een geometrisch abstract patroon. De hele outfit is van Dries Van Noten:

Ze draagt er donkerrode pumps bij, ik geloof ook een donkerrode clutch (maar die zie ik niet goed op de foto’s) en een paar oorbellen van Tikli Jewelry (nu gekend onder de naam Christine Bekaert):

7 comments

 1. Tina schrijft:

  Dit broekpak,, deze kleur, staat haar bijzonder goed.
  Ik verkies dit boven het groene ensemble van enkele dagen geleden.
  Zou het trouwens kunnen dat de stof van zeer fijn fluweel is?

 2. Margot schrijft:

  Ik vind het pak wel mooi zitten, lengte jasje, broek en nog zo wat. De blouse met dat colletje vind ik minder. De bellen zijn geweldig.
  Heeft de koningin soms een staatsbezoek in aantocht dat ze heur haar wat laat groeien? Ondertussen maar opsteken zou ik zeggen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.