Concert ‘Preludium tot de Nationale Feestdag’

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen het concert Preludium tot de Nationale Feestdag bij in het Paleis voor Schone Kunsten.

Koningin Mathilde draagt vanavond een nieuwe galajurk met lange mouwen en hoge kraag met ruches, gemaakt van doorschijnend roze zijden voile. De heldere pastelbloemen en contrasterende bosgroene stelen van de print van de jurk vallen op tegenover de snoeproze basis, en zijn geïnspireerd op de schilderijen van de baanbrekende kunstenaar Dame Laura Knight. De jurk is een ontwerp van Erdem:

Mathilde draagt er oorbellen bij van Percossi Papi:

Embed from Getty Images

7 comments

  1. Anja schrijft:

    Mathilde kon zo uit een kostuumfilm zijn gesprongen. De jurk lijkt een sprookje van ruisende zijde. Het haar zit rondom het hoofd bol getoupeerd, mooi maar zonder scheiding beter.
    Aan Astrid valt af te lezen wat ze denkt en voert haar gewoonlijke nummertje op. Ik vind haar hip gekleed: leuke broek en de blouse is een uitspringer. Volgende maal smile als je de camera ziet!

  2. Kuifje schrijft:

    Astrid zou beter thuis blijven. Is zij jaloers ? Of drinkt zij eerst een glas azijn vooraleer ze ergens naar toe gaat. De laatste maanden staat ze op elke foto in het bijzijn van F&M met een humeurige, verveelde look. Mathilde ziet er fantastisch uit.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.