Concert ‘Preludium tot de Nationale Feestdag’

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid, Prins Lorenz en Prins Laurent wonen het concert Preludium tot de Nationale Feestdag bij, aangeboden door de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. Het Nationaal Orkest van België staat onder leiding van Michaël Schønwandt.

Koningin Mathilde draagt vanavond een fuchsia roze lange cape jurk in soepele zijde. De jurk is ontworpen door Natan Couture:

Ze draagt er nieuwe juwelen bij: een bij elkaar passende halsketting en paar oorbellen! Ik vind dat deze juwelen de jurk naar een hoger niveau tillen en ben enorm onder de indruk van de styling van de jurk deze keer, iets waar Mathilde meestal erg braaf in blijft.

Ze draagt er gouden sandalen bij van Christian Dior:

Wat vinden jullie van haar look?

13 comments

 1. Tina schrijft:

  Dankjewel voor de mooie foto .
  En, ja hoor,,geweldig….hier scoort ze mee.
  Ben het dan ook eens met de commentaren van de andere briefschrijvers. Meer van dit !
  Al laten de huidige omstandigheden dit niet echt toe.

 2. Michaël schrijft:

  Prachtig. Ik ben vooral verbaasd (en blij) dat Mathilde niet voor een klassiekere pump koos. De schoenen samen met de juwelen maken dit een fantastische look voor onze koningin. Kapsel uiteraard ook weer netjes. En dan nog een bijpassend mondmasker. Helemaal top!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.