Concert Preludium tot de Nationale Feestdag

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen het preludeconcert op de Nationale Feestdag 2018 bij, aangeboden door de Koningin Elisabethwedstrijd. Het concert wordt verzorgd door het Nationaal Orkest van België onder leiding van Hugh Wolff. Het begeleidt Ivan Karizna, de vijfde laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor cello 2017 en de winnaar van de publieksprijs.

Dit concert vindt plaats in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in het teken van de vijfde verjaardag van het Koningschap van Zijne Majesteit de Koning.


 

Koningin Mathilde draagt een nieuwe roest-rode lange jurk met ruches onderaan. De jurk is gemaakt uit glanzend zijdesatijn en de bloemenprint op de jurk bestaat uit afbeeldingen van boterbloemen en krokussen. Nuria op Twitter ontdekte dat deze jurk van Erdem is:

Dit is inmiddels de tweede jurk die Mathilde van Erdem heeft! Ze droeg er een paar gouden oorbellen bij van Hervé Van der Straeten:

En ten slotte de Guinto clutch van A Bag With A Story:

Wat is jullie mening over deze nieuwe jurk?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik ben geen fan van Erdem, iedere royal zelfs Kate ziet er in uit alsof hij een nieuwe kimono aan heeft geschaft. Nog nooit gezegd maar ik vind prinses Astrid er leuker uitzien, past ook meer bij het tenue de ville en dus geen smoking van de heren.

  2. Anja schrijft:

    De jurkjes van beide dames zijn mooi. Astrid draagt een tijdlozer model die de borstpartij benadrukt. Kleur maakt jong zelfs meisjesachtig.
    De jurk van Matilde dateert snel misschien met flange(rand) eraf krijgt zo’n jurk nog een 2de leven.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.