De Baillet Latour Gezondheidsprijs 2019

Hare Majesteit de Koningin reikt de Baillet Latour Gezondheidsprijs 2019 uit. Dit jaar staat de Prijs in het teken van het onderzoek naar cardiovasculaire aandoeningen. Deze prestigieuze Prijs wordt uitgereikt aan een wetenschapper voor zijn of haar bijdragen aan het medisch onderzoek in België. Verder reikt het Fonds Baillet Latour elk jaar een beurs uit over hetzelfde thema aan een jonge groepsleider voor een onderzoeksproject in een Belgische universiteit of in een Universitair Ziekenhuis. De prijsuitreiking vindt plaats in het Paleis der Academiën te Brussel.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe geruite jurk in vele kleuren. De jurk is van Dries Van Noten:

Mathilde draagt er een gele handtas bij (waarvan ik vermoed dat ze van Natan is), en bijpassende pumps van Dries Van Noten:

Wat vinden jullie van deze nieuwe jurk?

9 comments

  1. Anja schrijft:

    Deze jurk sluit goed bij Mathilde aan. Aan haar stijl, figuur. Goede keuze ook voor de toekomst: deze ben ik nog lang niet moe gezien!
    Maar dan met haren eens omhoog, jasje erop. Gekleurde oorbellen of deze (strepen)schoenen?, oei toch maar niet… leuker bij een andere set.

  2. Margot schrijft:

    Ik zag eigenlijk meteen op een heel klein plaatje dat het geen Natan was dat komt door de perfecte ruit verwerking. Schoenen vind ik wel grappig maar dan zou een jasje of vestje wel voor wat meer rust mogen zorgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.