Diner met beloftevolle jongeren

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen een 50-tal jonge Europese en Noord-Afrikaanse leiders voor een diner in het Kasteel van Laken. Deze jongeren behoren, enerzijds, tot het European Young Leaders (EYL40) programma van Friends of Europe en, anderzijds, tot de Young Mediterranean Voices, en initiatief dat door de EU en de Anna Lindh Stichting wordt ondersteund. Beide netwerken komen voor het eerst samen in Brussel in het kader van een 2-daagse ontmoeting.

© Koninklijk Paleis

Hoewel het niet duidelijk te zien is op de foto die het paleis heeft vrijgegeven, heb ik toch kunnen achterhalen dat Koningin Mathilde gisteren een nieuwe jumpsuit had aangetrokken van Diane von Furstenberg:

De jumpsuit met korte mouwen is volledig gemaakt uit zijde, en heeft een subtiele bloemenprint. De wijde pijpen staan Mathilde erg goed, net zoals het topje met omslageffect. Een goeie keuze voor haar naar mijn mening (zeker voor een diner met jongeren), en het lijkt erop dat Mathilde de smaak van de jumpsuit te pakken heeft gekregen!

Mathilde combineerde met de Olivia Flower oorbellen van Tikli Jewelry:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 comments

  1. Chantal Vanlaer schrijft:

    Het is alsof ze zichzelf een duwtje richting links heeft gegeven. Wat eigenzinniger: hippie-pijpen-broek en de flower-power-print. Een mix-matcht met vanalles. Zie ook wat kimono-invloeden. Een drama-queen-achtig geheel. Ze is lang dus ze kan de jump-suit goed showen. Heel anders dan de tutten-bellen-kleden. Zou ze 2 kanten hebben (zoals ieder mens). Goed dat ze uit de comfort-hoek komt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.