Diner met jonge landbouwers

Ontmoeting met jonge landbouwers actief in de traditionele en biologische landbouw binnen de veeteelt, akker- of tuinbouw.

Nog een laatste (onaangekondigde) activiteit voor Koning Filip en Koningin Mathilde deze avond, alvorens zij een week vakantie zullen hebben met de kinderen: zij hebben een groep jongeren ontvangen op het kasteel te Laken voor wat inmiddels een echter traditie aan het worden is: het aanbieden van een diner aan een groep jongeren uit een specifieke sector.

Koningin Mathilde kiest voor een zwarte pantalon, met daarboven een zwarte top met hoge col met een geometrische print van metallic groen. Deze top is van Dries Van Noten:

Koningin Mathilde droeg deze outfit al eerder op 9 november 2014 en op 19 maart 2018.

Ze draagt er haar oorbellen met smaragden bij, zwarte pumps, en een zilveren geometrische armband. De clutch kan ik niet duidelijk zien op de foto.

Volgende week is het krokusvakantie in België, dat betekent traditioneel dat de Koning, Koningin en hun kinderen gaan skiën, en ik verwacht dit jaar opnieuw gezinsfoto’s! Ik ben eens benieuwd of het foto’s zullen zijn met of zonder Prinses Elisabeth? Zij zou bijvoorbeeld kunnen aansluiten tijdens een weekend? Wat denken jullie?

2 comments

  1. Catherine Wilmots schrijft:

    Beste Jelka, kan je even doorgeven waar je wat meer foto’s van de outfits van koningin Mathilde kan vinden?
    Het is zonde dat er niet meer te zien is van haar…..
    Bedankt.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.