Diner met jonge sociale ondernemers

Koning Filip en Koningin Mathilde hebben deze avond op het Kasteel van Laken enkele jonge sociale ondernemers ontvangen voor een diner. De Vorsten ontvangen regelmatig mensen voor een diner. De jongeren gisterenavond zijn sociale ondernemers. Het is voor de Vorsten een manier om deze personen te leren kennen en te praten over hun ondernemerschap en hun engagementen.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde doet nog eens een beetje experimenteel met haar kledij en kiest voor een zwarte pantalon, met daarboven een witte hooggesloten blouse met lange pofmouwen, en twee opvallende zwarte knoopjes. Het lijkt alsof ze er een soort van wit-zwarte cardigan overdraagt. 

Update: de outfit is van Giorgio Armani. Hieronder zien jullie de twee stuks die Koningin Mathilde boven elkaar combineert:

  

©  Luca Tombolini / Indigital.tv

De zwarte bolero bestaat dus uit allemaal fijne bolletjes die aan elkaar vasthangen. Leuk om op bovenstaande foto’s ook de details, zoals de zwarte kwastjes, en de gouden ketting, duidelijk te kunnen zien.

Ik vind het alleszins heel fijn om Mathilde eens in een andere stijl te zien verschijnen!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 comments

 1. Anja schrijft:

  He he welkom in de 21ste eeuw.
  Bedoel: ga een beetje met de tijd(mode) mee.
  Wat Mathilde aan heeft komt heel jong en fris over. Een passende broek die onder wat wijder loopt. Veel dit soort outfits mixen met een ietsiepietsie (maar dan ook een heel klein beetje) ouwelijk aandoende Natan-outfits.
  Dan is de balans ok. Met een knipoog naar toen.

 2. Margot schrijft:

  De koningin ziet er fris uit. De bolero/ shawl/ ketting is denk een erg leuk item om met van alles en nog wat te combineren. Een zomers t-shirt zoals het model of een mooie zwarte zijden top. De broek zit geweldig goed! Over de blouse twijfel ik wat vanwege de hoge halslijn. Ook bij het model geeft het een wat opgekropt gevoel. Die zwarte knoopjes doen tevens erg denken aan de status van een chef-kok.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.