Ecole supérieure des Arts – Mons

Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Ecole supérieure des Arts à Mons. Deze school geeft hoger onderwijs in drie domeinen: muziek, visuele kunsten en theater.

De Koningin hecht een groot belang aan muziekeducatie en kunst in het algemeen en wenst jongeren te stimuleren die hun muziektalent verder willen ontwikkelen.

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe jurk in rood en roze met fantasy kant. De jurk is van Zara, en is te koop voor 89,95 euro:

Koningin Mathilde droeg ook nieuwe oorbellen: lange gouden hangers met een fijn wit appeltje aan (te zien in dit artikel van The Court Jeweller)!

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 comments

  1. Margot schrijft:

    Leuk soepel jurkje met prachtige patroon verwerking. Iets verhoogde taille met op het lijfje lengte werking en bij de rok door het horizontale patroon juist wat breken van de lengte. Bij een mouw lijkt de stof ook nog wat opengewerkt te zijn.Ook de achterkant van het lijfje lijkt mooi in verticaal patroon. Probleempje bij zo’n randpatroon is wel dat je de invloed van heup,billen en buik bij het gelijk blijven van de zoom niet kunt corrigeren. Vroeger hadden we daar een rokspuit voor!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.