Eerste schoolweek Prinses Elisabeth

Eind maart dit jaar werd reeds aangekondigd dat Prinses Elisabeth haar middelbare studies niet zo afmaken in het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel, waar ze al sinds de eerste kleuterklas les volgt. De komende twee schooljaren zal Prinses Elisabeth naar het UWC Atlantic College gaan in Wales. Daar start het schooljaar deze week, en dus publiceerde het Belgische hof vandaag 2 foto’s van het vertrek in Laken:

© Koninklijk Paleis

Heel leuk om te zien dat de broers en zussen duidelijk erg close zijn met elkaar. Het zal voor het gezin ongetwijfeld een aanpassing zijn dat één van de vier kinderen toch telkens langere tijd van huis afwezig zal zijn.

Prinses Elisabeth bleef op deze foto’s haar eigen stijl volledig trouw: ze koos voor een witte broek, witte sneakers van Adidas die ze duidelijk al heel vaak heeft gedragen, een metallic roze geribbeld truitje, en een metallic roze met gouden jasje erboven. Het jasje is van Zara:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

7 comments

 1. Madison schrijft:

  Leuke fotos. Zou t hondje meegaan 🙂
  Je ziet de opwinding van t vertrek bij haar en ook bij de anderen. Ik gun het haar van harte deze wisseling van omgeving. Zie voor t eerst de 2 jongsten ook lachen ..
  Een informele outfit passend bij haar levensfase. Geen make up geloof ik.
  Ze zullen haar missen schat ik in !

 2. Liz schrijft:

  De klassieke teenager outfit. En zonder de klassieke traantjes: onze vier gasten hebben fun! – Enkel die kleine hond ziet er momenteel niet zo gelukkig uit (Zal ’t bazinnetje wel missen indien niet mee mag!).

 3. Anja schrijft:

  Haha de hond weet niet wat er aan de hand is, zal er snel achterkomen. Een hele verandering voor het gezin. Misschien een hondje erbij voor de lege plaats op te vullen? Hoop dat ze een goede tijd gaat hebben in Engeland.

 4. Margot schrijft:

  Wat een ontzettend leuke foto’s! Ik vroeg me af wie zou die maken, ze lijken te spontaan voor een echte fotograaf. Overigens denk ik dat Elisabeth met haar witte broek, gympen en glansjasje nog wel wat zal moeten wennen aan de Engelse en internationale sfeer. Ik hoop niet dat ze in een grijs of donkerblauw uniform mantelpakje terug komt.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.