Eucharistieviering ter nagedachtenis van de overleden leden van de Koninklijke Familie

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, Hunne Majesteiten Koning Albert II en Koningin Paola wonen de jaarlijkse eucharistieviering bij ter nagedachtenis van de overleden leden van de Koninklijke Familie. De mis vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Laken.

Koningin Mathilde draagt vandaag een lichtgrijze rechte jurk tot onder de knie. De jurk werd gemaakt uit kasjmier en wol, door modehuis Natan. Ze droeg deze jurk al eerder op 20 november 2018.

Ze draagt er grijze pumps bij, en de grijze Lython clutch van Diane von Furstenberg:

Ze draagt ten slotte nog haar nieuwe diamanten oorbellen en een nieuwe grijze bandeau in haar opgestoken haar. Deze haarband werd ontworpen door modiste Amélie D’Hoogvorst, een Brusselse hoedenontwerpster waar Koningin Mathilde voorheen nog geen ontwerp van heeft gedragen! Ik ben dus erg blij dat ze eens een nieuwe (Belgische) naam uitprobeert voor haar hoeden! Neem zeker eens een kijkje op haar website.

9 comments

  1. Margot schrijft:

    Mooie stof en inmiddels wat gedateerd model, was een tijdje in die cape jurken. Bij het eerdere draagmoment leukte die felle kleur tas en hoed de boel wat op nu is het toch wel wat saai. Bravo voor de haarband met opgestoken haar. De koningin draagt vaak een vrij plat knotje dit is veel leuker, een beetje rommelig opgestoken kapsel ws zonder nep haar.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.