Eucharistieviering ter nagedachtenis van de overleden leden van de Koninklijke Familie

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, Hunne Majesteiten Koning Albert II en Koningin Paola en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Laurent wonen de jaarlijkse eucharistieviering bij ter nagedachtenis van de overleden leden van de Koninklijke Familie. De mis vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Laken.

© Jannemieke van Royalduo

Koningin Mathilde draagt vandaag een blauwgrijze mantel die zich kenmerkt door de (vermoedelijk nep-) bonten randjes aan de mouwen, en de broche waarmee de mantel wordt toegespeld. Ze heeft deze mantel maar liefst al sinds 2003 in haar kast hangen! We zagen deze eerder op 17 november 2003, op 1 februari 2005 en vorig jaar op 11 maart 2018 bij de aankomst in Canada. De mantel is een ontwerp van Gerald Watelet, een Belgische couturier die helaas al jaren geleden gestopt is, maar waar Mathilde destijds veel kledij liet maken.

De blauwe hooggesloten top die Mathilde eronder draagt, debuteerde ze toen ook in Canada vorig jaar, en werd ontworpen door Esmeralda Ammoun.

We zien het materiaal van deze top ook terugkomen in haar hoed, een hoofdband, Claudia genaamd, die door Fabienne Delvigne werd gemaakt. We zien Koningin Mathilde ten slotte nog met lange pareloorbellen en een donkergrijze clutch.

Wat vinden jullie van deze look?

10 comments

  1. Anja schrijft:

    Een aantal mensen ontbreken: prinses Astrid, prins Lorenz, prinses Claire. De familie is niet helemaal compleet en die er zijn vertonen in zijn totaliteit weinig harmonie. Ze zijn zich er zich zo van bewust dat het bijna komisch wordt.
    Kledingwijs gezien springt Paola eruit. Niet letterl. al heeft ze iets Pierrot-achtig. Ik vind het heel tof gevonden;model en een soort van strik. Mathilde, goede jas. En het mag ook wel eens blauw zijn. Zich goed kleden kunnen ze wel.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.