Europalia

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin openen de 28ste editie van cultuurfestival “Europalia” in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in Brussel. Het artistiek programma van Europalia Trains&Tracks staat helemaal in het teken van de trein. De openingstentoonstelling “Sporen van moderniteit” schetst de impact van de trein op de maatschappij en in het bijzonder op de schilderkunst. Europalia duurt zeven maanden en telt ongeveer 70 evenementen, niet enkel in musea, maar ook in stations en rijdende treinen.

Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk vandaag met een exlusieve printapplicatie in zwart en ecru. De jurk is van Natan Couture. Hieronder zien jullie dezelfde stof die gebruikt werd voor Mathilde’s jurk:

Ze draagt er een clutch bij van Diane von Furstenberg:

Ze draagt er diamanten oorbellen bij.

4 comments

 1. margot schrijft:

  Auw wat een draak van een jurk/patroon. De stof is ook nog heel stijf en zoals gebruikelijk lopen de patronen niet over de naden door.
  En dan natuurlijk ook nog een ceintuur. Natan houdt m.i. niet van vrouwen maar meer van gordijnen.

 2. madison schrijft:

  Het bovenstuk vind ik mooi in combinatie met opgestoken haar. Wat een knap en lief gezicht van Mathilde!
  Eens met Margot over de stijve stof en ceintuur, maakt haar onnodig forser. Ook bij Dries en Dior is mij eerder opgevallen dat hun insteek niet is je figuur op zn best te laten uitkomen met model en stof.

  • Gilberte schrijft:

   Eindelijk eens opgestoken haar, ziet er goed uit. Kleede is afschuwelijk, welke trend is dit? Niks, een fantasieke van Natan, afschuwelijk, en te kort, de mode is llanger, ternminste onder de knie
   Mathilde s garderobe valt het laatste jaar ferm tegen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.