Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling

Hare Majesteit de Koningin woont de viering bij van 25 jaar Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling in de Residence Palace te Brussel. Sedert 25 mei is de Koningin erevoorzitter van de FRDO. Het opnemen van dit erevoorzitterschap voegt een extra dimensie toe aan het engagement van de Koningin voor een duurzame toekomst. De Koningin is ook VN- pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. 

Lees de toespraak van Koningin Mathilde hier na!

Voor meer foto’s, klik hier. Koningin Mathilde droeg een nieuwe rode jurk met lange mouwen. De rok van de jurk valt op door één speciale ruche langs de ene kant.  Natan heeft me bevestigd dat de jurk door hen werd ontworpen.

Ze combineert deze nieuwe jurk met rode pumps, een beige clutch, en goudkleurige ronde oorbellen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 comments

  1. Liz schrijft:

    Rood trekt aandacht maar is weinig flatteus. – De jurk is alleszins minder belangrijk dan de FRDO boodschap; en Mathilde’s moed en uithoudingsvermogen; dus “Well done”, Mathilde!

  2. Anja schrijft:

    Prachtig, ” lady in red “. Niks op aan te merken: goede kleur, pasvorm, lengte. Er zit een beetje meer ruimte in de jurk. ook meer bewegingsvrijheid en lekker draagbaar. De jurk wuift ook soepel mee in beweging. Komt in ieder geval nog niet in de buurt van de houten Natannetjes meer richting Armani etc. Meer zuidelijke schwung haha.

  3. Margot schrijft:

    Helemaal eens met Anja! Die lichtblauwe van Maxima is asymmetrisch tot boven aan toe. Wel dacht Jelka op enig moment een jurk van Mathilde te herkennen als die lichtblauwe maar ik heb gezocht en dit plaatje niet terug kunnen vinden, was volg. mij niet rood met driekwart mouwen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.