Global Summit for Vaccination

Hare Majesteit de Koningin, in haar hoedanigheid van Pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en Ere-Voorzitter van UNICEF België, neemt deel aan de Global Summit for Vaccination, die in Brussel plaatsvindt.

De conferentie onderlijnt het belang van vaccinaties en heeft als doel om een brede steun te mobiliseren voor vaccinaties.  

De Conferentie brengt ongeveer 400 deelnemers uit de hele wereld samen, onder wie besluitvormers, ministers van gezondheid, vertegenwoordigers van VN-organisaties, niet-gouvernementele organisaties, ondernemingen, de civiele maatschappij en academici. De conferentie wordt georganiseerd door de Europese Commissie en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

De Koningin was speciaal gezant van de WHO/Europa voor de promotie voor vaccinaties. Zij besteedt bijzondere aandacht aan de derde Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling: Gezondheid en welzijn.

In de marge van deze conferentie ontvangt Hare Majesteit de Koningin de CEO van Gavi (Vaccine Alliance), Dr. Seth Berkley, voor een gesprek.

Koningin Mathilde draagt vandaag haar blauwe geruite wikkeljurk van Dries Van Noten, hieronder in het zwart te zien:

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 29 april dit jaar. Ze draagt er vandaag beige pumps, een beige clutch, en (volgens mij) nieuwe gouden oorbellen bij.

4 comments

  1. madison schrijft:

    De kleur is goed maar t model met deze lengte maakt haar 10 jaar ouder. Maar weer snel een broekpak aan, kan goed in deze stof. Kom op Dries maak een mooi ontwerp in plaats van zo n degelijke wikkeljurk. je kunt t!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.