Herdenkingsplechtigheid voor Prins Philip

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de herdenkingsplechtigheid bij voor wijlen Prins Philip in Westminster Abbey in Londen.

Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe zwarte mantel met glanzende kraag en plooien in het rokgedeelte. De mantel werd voor haar ontworpen door Meer Couture.

Ze draagt er zwarte pumps bij en een zwarte fluwelen clutch. We zien ook opnieuw haar halssnoer dat bestaat uit 7 rijen met parels, en haar diamanten met parel oorbellen.

De zwarte hoofdband die ze draagt is het model ‘Elisa’ van Fabienne Delvigne. De hoofdband werd gemaakt uit fluweel en werd afgewerkt met een delicate sluier.

Embed from Getty Images

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit?

7 comments

 1. Frank schrijft:

  Vreselijk oubollig. Ik heb de indruk dat de jas niet goed zit. Trekt langs alle kanten tegen. Hoedje doet niet zijn werk; gaasje is leuk, maar het hoeddeel zelf is slordig. Ook de parelketting staat haar niet. Een groot parelketting was hier beter geweest.
  En afgaand van de foto’s liep ze continue half gebogen. Geen idee waarom, maar weinig flatterend. Maxima en zeker Letizia zijn een krak in de juiste houding.
  Voor de UK kon ze veel beter gedaan hebben.

 2. Isabelle schrijft:

  Een echte misser. Jammer, want de vorige creaties van Meer Couture waren juist heel geslaagd!

  Op zich een leuke hoed, en mooie juwelen, maar het geheel was echt oubollig, ze stapte zelfs voorovergebogen als een oude vrouw.

  De jas was veel te strak op sommige plaatsen, vreemde stof … Nee!!

 3. Kuifje schrijft:

  Is het de foto of is Mathilde haar gezicht gezwollen ? Haar tenue was maar niets. Letizia daarentegen was prachtig. Net zoals Prinses Beatrix. De dresscode was blijkbaar zwart of Edimburgh groen zoals gedragen door de Queen, de Hertogin van Cornwall en the Princess Royal. Haar parelketting vind ik ook “afschuwelijk”. Het creeërt bij mij een raar gevoel terwijl ik parels wel heel mooi en stijlvol vind.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.