Het modejaar 2018 van Koningin Mathilde

Vrijdag mocht ik in Het Nieuwsblad een overzicht geven van de 10 outfits van Koningin Mathilde uit 2018 die voor mij het meest bijzonder waren. En ze waren voor mij bijzonder om verschillende redenen. Het resultaat ervan kan je hieronder nalezen in het artikel:

© Het Nieuwsblad

Ik ben uiteraard ook erg benieuwd naar jullie meningen: wat is voor jullie de meest bijzondere outfit geweest van Koningin Mathilde dit jaar? En om welke reden? Laat het me even weten in de reacties!

P.S.: omwille van teveel problemen met copyright op foto’s, kan ik helaas geen maand/jaaroverzicht maken. Mijn excuses hiervoor.

7 comments

 1. Margot schrijft:

  Wat een leuk artikel over jou Jelka! Het zoeken en vinden van een ontwerper heeft bijna iets wetenschappelijks, in ieder geval iets wat ik herken bij zoektochten op het internet naar een bepaald onderwerp.
  T.a.v. het afgelopen jaar heb ik qua avondkleding erg getwijfeld tussen de donkerrode Natan en de rode Ammoun. Uiteindelijk is het de laatste geworden, vooral door de originaliteit. Natan heeft deze halslijn (slecht)gekopieerd van een Grace Kelly jurk en de stof en kleur maken bij Mathilde dat het toch geweldig staat.
  Qua dag of cocktail is de witteblouse met fluwelen broek mijn favoriet, afgaande op dit artikel.

 2. madison schrijft:

  Leuk artikel Jelka!
  Jammer van dat gedoe met copyrights.
  Dat scoren is altijd een leuke bezigheid!

  Voor 2018 vond ik de outfits tijdens t bezoek van Macron een feestje. Van beide dames.

  Ik hoop op veel nieuwe gevarieerde outfits in 2019!

 3. Isabelle schrijft:

  Nice!

  Voor mij springen de nieuwe eruit: de 2 Erdem jurken, die superleuke van Carolina Herrera, de LK Bennet van 21 juli en de mooie van Charlier die haar wat jeugdigheid teruggeeft.

  Dus een beetje hetzelfde overzicht als jij geeft eigenlijk 🙂

  Ik hoop op een 2019 met jonge kapsels en nieuwe juwelen. A girl can dream…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.