Hotel- en Toerismeschool Spermalie

Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Hotel- en Toerismeschool Spermalie, die dit jaar haar 65ste verjaardag viert. De Koningin maakt er kennis met de verschillende opleidingen in het hotelwezen waaronder teaching hotel, een project van duaal leren, het volwassenonderwijs en de travel store. De activiteit vindt plaats in Brugge.

 

Koningin Mathilde draagt tijdens deze activiteit een geruite broek met een donkerrode top. De outfit is van Natan (de jurk op onderstaande foto is uit dezelfde stof gemaakt als de broek), en werd al eerder door Mathilde gedragen op 19 januari en 16 februari dit jaar.

Koningin Mathilde droeg hierbij donkerrode pumps en roze oorbellen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 comments

  1. Charlie schrijft:

    Het was vandaag nog heel warm buiten, dus in dat opzicht is deze op en top herfstige outfit misschien echt minder geschikt maar hij is wel heel vlot en toegankelijk en dus ook wel heel geschikt voor een bezoek aan de jongeren. Edouard Vermeulen heeft trouwens eens gezegd dat Mathilde haar outfits een hele tijd op voorhand vastliggen en welk weer het ook is dat ze zich hier hoe dan ook aan houdt. Voor midden-eind oktober vind ik het bordeaux dan ook prima!

  2. Margot schrijft:

    Hoe mooi herfstig de kleuren ook zijn, de broek is vreselijk onelegant qua model. Die stof waarbij er een soort tweed ruit print op een glanzende stof is gedrukt doet geen enkel model goed, niet bij de jurk op hanger en niet bij Maxima’s rok met gordijnplooien.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.