Jaarlijks Lenteconcert

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bieden het jaarlijkse lenteconcert aan in het Paleis te Brussel. De Koning en de Koningin wensen deze editie in het teken van de 60ste verjaardag van de Koning te plaatsen. Het concert wordt aangeboden aan personen die de Koning vergezeld hebben tijdens zijn school-, academische en militaire opleiding en hem hebben bijgestaan bij het uitoefenen van zijn functies als Kroonprins en Koning.

Koningin Mathilde droeg gisteravond een gekende galajurk met lange mouwen en hoge kraag met ruches, gemaakt van doorschijnend roze zijden voile. De heldere pastelbloemen en contrasterende bosgroene stelen van de print van de jurk vallen op tegenover de snoeproze basis, en zijn geïnspireerd op de schilderijen van de baanbrekende kunstenaar Dame Laura Knight. De jurk is een ontwerp van Erdem:

Mathilde droeg de jurk al eerder op 20 juli 2019. Ze draagt er oorbellen bij met een roze edelsteen, grijze pumps, en een doorzichtige clutch van Giorgio Armani.

7 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik vind het paar er leuk en lenteachtig uitzien (stropdas koning matching). De jurk zelf is tja toch een beetje een bloemetjes gordijn en duidelijk confectie met horizontale banen in de rok, ook is hij duidelijk iets te kort.

    • Krista Vercruysse schrijft:

      De semi-transparante stof, kleur en bloemen op deze jurk vind ik wel romantisch en fris. De jurk zou onze koningin beter staan indien de schouderlijn wat meer opengewerkt was. Die brede strook onderaan maakt haar wat voller. We zagen inderdaad al betere keuzes bij onze koningin.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.