Jaarlijks Lenteconcert

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bieden het jaarlijkse Lenteconcert aan in het Paleis te Brussel. De Koning en de Koningin wensen ter gelegenheid van dit concert hulde te brengen aan jonge academici en wetenschappers. Met hun creativiteit en hun dynamisme reiken ze de bouwstenen aan voor de samenleving van morgen. Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen het concert eveneens bij.

Koningin Mathilde sluit de maand februari af met een nieuwe outfit! Ze draagt een zwart jasje met veel versieringen. Het is een jasje uit de herfst/winter 2018 collectie van Giorgio Armani:

Ze draagt er een zwarte rok onder, zwarte pumps, een zwarte fluwelen clutch en volgens mij ook haar roze oorbellen van juwelier Leysen (hieronder te zien met een groene ipv roze steen):

Het kan ook zijn dat het een ander paar oorbellen betreft, de foto’s zijn niet zo scherp, en Mathilde heeft nog twee paar andere oorbellen die heel gelijkaardig zijn aan deze.

15 comments

  • Jelka schrijft:

   Dat kan zeker! De foto’s zijn totaal niet scherp genoeg om te zien welke het precies zijn. Ik dacht op de foto’s van gisteren een klein cirkeltje halverwege te herkennen waardoor ik eerder naar die van Leysen neig…

 1. Anja schrijft:

  Het is nog winter dus ze kan dit ensemble goed aan met dit weer. Lekker warm en comfortabel. Heerlijk om in weg te zinken als je het concert volgt. Het jasje is chic bewerkt en het lijkt alsof er ook schoudervulling in zit. Het jasje is van fluweel? Astrid heeft een bontjas aan. Er zijn geen duidelijke foto’s beschikbaar. Heb al wat rondgesnuffeld.

 2. Margot schrijft:

  Prachtig jasje, ook in goede lengte, verlengt het bovenlichaam iets, terwijl de zwarte rok op het breedste deel buik en heupen wat slanker doen lijken. De roze accenten van jasje en bellen verzachten het zwart wat.

  • Jelka schrijft:

   Dat klopt! Ik denk wel dat ze op wintersport zijn, maar er worden maar om de twee jaar fotosessies georganiseerd, en aangezien er vorig jaar één was, zal er dus dit jaar geen zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.