Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017: Sessie van de finale

Hare Majesteit de Koningin woont een sessie bij van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

© Live stream Canvas

Koningin Mathilde draagt vandaag een combinatie van een donkergroene satijnen top met een groene rok op enkellengte:

Op bovenstaande foto zie je duidelijk de rijke groene stof met borduursel van witte en roze bloemen waarmee de rok werd gemaakt.

Koningin Mathilde droeg deze outfit al tijdens het staatsbezoek aan Japan in oktober vorig jaar, zelfs met exact dezelfde accessoires als toen!

Mathilde droeg een roze clutch, die mooi matcht met de roze bloemen uit de rok, en haar oorbellen van juwelier Leysen:

Vinden jullie deze combinatie geslaagd? Of had Mathilde deze look eens mogen combineren met andere accessoires? Of de rok met een andere top?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

  1. Charlie schrijft:

    In Japan was ik al niet echt weg van de outfit, ik vind het model van de rok niet ao best, zo lang en stijf naar beneden… de print vind ik wel heel mooi. In Japan vond ik het model nog passen bij de cultuur maar oke, op zich is de outfit natuurlijk ook niet slecht, ik ben er alleen niet zo’n liefhebber van. Wel mooie oorbellen! Misschien kan ze de rok nog laten hermaken ofzo 😉 De combinatie met het roos vind ik op jet eerste zicht wat vreemd omdat je van ver niet ziet dat er roze in de rok zit, misschien eens combineren met wit-grijs?
    Super voor de wedstrijd dat ze twee buitenlandse royals meeneemt! Ze foet echt wel hard haar best om de wedstrijd, die internationaal al zeer hoog staat aangeprezen, nog meer onder de aandacht te brengen. Ik weet niet meer wie het hier had geopperd dat ze dit jaar nog een buitenlandse royal zou meebrengen, maar diegene had dus gelijk 😉

    • Kuifje schrijft:

      Hallo Charlie, ik had mij afgevraagd wie er na Maxima en Stéphanie aan de beurt zou zijn. Ik vind het fantastisch dat ze iemand van het Britse en Jordaanse koningshuis uitgenodigd heeft. Ik had eerder gedacht aan Spanje of de Scanidaven maar nooit dat de UK iemand zou afvaardigen. Ik dacht eigenlijk dat de relatie met de Britten nogal koeltjes was/is.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.