Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017: Sessie van de halve finale

Hare Majesteit de Koningin woont een sessie bij van de halve finales van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017. De sessie vindt plaats in Flagey te Brussel.

Koningin Mathilde draagt volgens mij vandaag een nieuwe outfit van de Natan Edition 5 collectie. Ze draagt een combinatie van onderstaande broek en top, die uit dezelfde stof gemaakt zijn:

Door dezelfde print door te trekken, lijkt het wel een beetje op een jumpsuit, maar dat is het dus niet. Koningin Mathilde kiest de laatste tijd wel vaker voor natuurprints in haar kledij. 

Koningin Mathilde draagt grote gouden oorbellen, en de Arabesca armband van Francesca Romana Diana:

De pumps en clutch van Mathilde ten slotte zijn in een roestrode kleur. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

  1. Charlie schrijft:

    Geen echte topper denk ik, maar ik zou betere beelden of een andere gelegenheid moeten zien om de outfit volledig te kunnen beoordelen. Ik kijk alvast uit naar de finales van volgende week, dan mag het bij Mathilde altijd wel wat extra zijn.

  2. Margot schrijft:

    Ik dacht meteen, hé wat leuk weer eens een jumpsuit! Althans zo lijkt het. Fijn dat het patroon op de broek netjes doorloopt. I.t.t. de vorige reacties vind ik de combi van de koningin vele malen beter dan die met witte top of witte broek, er zit nl. geen wit in de stof. Die armband vind ik er geweldig bij ook een beetje etno. Schoenen, tasje en oorbellen ook goed passend.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.