LUCA School of Arts, campus Lemmens Leuven

Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Campus Lemmens van LUCA School of Arts. De Koningin maakt kennis met academische opleidingen, in het bijzonder met de Muziekafdeling. De educatieve vorming van leerkrachten in het kunstonderwijs staat er centraal.

Verder ontmoet de Koningin er de initiatiefnemers van Belgian Music Days, een nieuw platform dat zich inzet voor de actieve beleving en beoefening van muziek – zowel in ons land als over de taalgrens heen. Het platform is ontstaan in samenwerking met alle Belgische conservatoria.

Als ere-voorzitster van de Koningin Elisabethwedstrijd hecht de Koningin een groot belang aan muziekeducatie en kunstonderwijs. Het Koningin Mathilde Fonds schenkt dit jaar opnieuw aandacht aan Music Connects waarmee het de sociale impact van muziek op de ontwikkeling van kwetsbare kinderen belicht.

  

Koningin Mathilde droeg een nieuwe outfit vandaag: ze koos voor een camelbruine broek met hoge taille, met daarboven een zijde blouse in een donkerblauwe kleur met abstracte print.

De blouse is van Natan Couture, hieronder zien jullie een gelijkaardige stof uit de collectie:

Bij aankomst droeg Mathilde er ook een nieuwe lange camelkleurige mantel over. Ze droeg de Gaia clutch van A Bag With A Story:

Koningin Mathilde debuteerde ten slotte nog een prachtig paar nieuwe turquoise oorbellen, beter te zien via deze link. Wat vinden jullie er van?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

7 comments

 1. Margot schrijft:

  Ik vind die wat oranje jas en broek niet goed bij haar kleuren, wat koelere tinten staan haar mooier. Ook de wat frutselige turkoois oorhangers vloeken qua kleur bij haar helderblauwe ogen.

 2. Anja schrijft:

  Geweldige oorbellen. Waarom past dit niet bij haar ogen? Op andere foto’s leek de broek van leder, ook een goede mogelijkheid( in mijn ogen).
  Ik vind de blouse goed, minimalistischer dan met de stofrafels aan de mouwrand.

 3. Margot schrijft:

  Ik zag een close-up foto waarbij die wat grove ondoorzichtige stenen in turkoois niet mooi matchen met haar echt blauwe ogen. Ik houd sowieso meer van doorzichtige (half) edelstenen, parels daargelaten.Ook vond ik het gouden draadrandje niet mooi. De koningin heeft altijd prachtige stijlvolle vrij moderne sierraden.

 4. Catherine Wilmots schrijft:

  Ik vond het prachtige oorbellen en ook een hele mooie blouse! Eindelijk ook eens eens losse pantalon, wat haar figuur zoveel meer flatteert dan de jurkjes van de laatste evenementen,…..enkel die kleur staat haar niet zo goed…..vind haar ook mooier met ‘koude’ kleuren.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.