MoMu

Hare Majesteit de Koningin bezoekt het vernieuwde ModeMuseum in Antwerpen. Het bezoek start met een rondetafel over mode en de uitdagingen van de sector tijdens en na de coronacrisis. Vervolgens krijgt de Koningin een rondleiding door een van de vaste tentoonstellingen van het museum die avant-garde Belgische en internationale mode belicht aan de hand van een wisselende presentatie van silhouetten en archiefmateriaal uit de collectie. Tot slot maakt de Koningin in de vernieuwde bibliotheek kennis met de studiecollectie en woont ze een praktijkles bij over mode, kleding en textiel.

© Foto van Geert Janssens. Niet zonder zijn toestemming over te nemen

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe kaftan jurk van Dries Van Noten:

Ze draagt er haar oranje sleehakken bij (die al meer dan tien jaar meegaan), een oranje clutch van Natan, en haar gouden oorbellen van Monies:

Haar gouden armband is van Francesca Romana Diana:

Wat vinden jullie van deze outfit?

10 comments

  1. Margot schrijft:

    Geweldig! Tot nog toe had ik een stiekem lijstje van de koningin i.s.m. Dries. 1 stond een gele mididress, 2 de roze grijze combi ten tijde van het overlijden van koningin Fabiola en tja komt deze ertussen?

  2. Margot schrijft:

    Ik kon zo net niet op de nr 3 komen van mijn lijstje, oh foei de ouderdom. Op nr 3 staat nog steeds de mooie blauwe met zilveren golf accenten. Qua patroon erg overeenkomstig met de huidige jurk!

  3. Gilberte schrijft:

    Ik vind de kleuren best mooi, maar het is niet goed gemaakt, de rok heeft een vaste voering en die past helemaal niet, trekt de hele onderkant scheef. NEEN voor mij een misser van de ontwerper of de naaister.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.