MUN Society Belgium

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de leden van MUN Society Belgium op audiëntie in het Koninklijk Paleis te Brussel. Zij wonnen in maart, en dit al voor de zevende keer, de eerste prijs op de WorldMUN-competitie, het ‘wereldkampioenschap’ diplomatie.

MUN Society Belgium is een debatgenootschap van studenten van alle Belgische universiteiten die deelnemen aan simulaties van de vergaderingen van de Verenigde Naties

Foto: © Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe mouwloze jurk in pied-de-poule patroon met een wijd uitlopende rok en hoge ronde hals. De jurk is van CH Carolina Herrera:

Ik vind dit een goed model van jurk voor Koningin Mathilde. Ze draagt er ook de brede riem bij. Ze combineert met de bijpassende pumps in pied-de-poule patroon van CH Carolina Herrera:

Dat had dan voor mij niet gehoeven, ik ben niet zo fan van alles teveel op elkaar af te stemmen. We zien ten slotte ook nog een zwarte armband.

Later op de dag stond er nog een tweede activiteit op het programma:

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de Campus Salvator van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Ze wonen er een vergadering bij met de directie over de organisatie en de rol van het ziekenhuis in de strijd tegen het coronavirus. Nadien gaan ze in gesprek met het zorgpersoneel en met personeelsleden van diverse diensten van het ziekenhuis. Ter afsluiting stoppen de Koning en de Koningin even bij de ‘Babbelbank’, een initiatief om de sociale isolatie en eenzaamheid aan te pakken.

Koningin Mathilde droeg een zwarte vest over haar schouders, enkel de jurk zou inderdaad een beetje fris geweest zijn. We zien ook een zwarte clutch en haar favoriete pareloorbellen.

Wat vinden jullie van deze outfit voor de Koningin?

4 comments

  1. Isabelle schrijft:

    Ik vind het een heel mooie keuze, de bijpassende schoenen storen niet per se…
    Alleen Mathildes armen steken nogal bleekjes af bij het geheel, maar we hebben natuurlijk ook een frisse lente 😉

  2. Darla schrijft:

    I thought it was a little early in the year for a sleeveless dress, but Mathilde looked very nice in this style and you can’t go wrong with a houndstooth pattern. I would have to see the dress and shoes in a more closeup picture to decide whether it looks matchy matchy or just well coordinated. I didn’t even notice they were matching in this picture.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.