New York – dag 3

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin begeven zich naar New York, begeleid door de Minister van Buitenlandse Zaken. Zij brengen een bezoek aan de zetel van de Verenigde Naties waar de Koning de Algemene Vergadering toespreekt tijdens een speciale bijeenkomst gewijd aan vredesopbouw en -consolidering. De Koningin woont vergaderingen bij in haar capaciteit van VN speciaal pleitbezorger van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Op 25 april zullen de Vorsten een bezoek brengen aan de Militaire Academie van West Point.
 

© Belgium Foreign Affairs, Foreign Trade and Development

Koningin Mathilde’s toespraak kan je hier nalezen!

Koningin Mathilde draagt vandaag een groene jurk met print van Dries Van Noten, hieronder zien jullie een jasje in dezelfde print:

Mathilde droeg deze jurk al eerder op 27 september 2013, op 5 december 2013, op 22 mei 2014 en op 7 juni 2016

Ze draagt er een paar lichtgrijze pumps bij, een lichtroze clutch, en groene fantasieoorbellen. 

Daarna bezochten Koning Filip en Koningin Mathilde de militaire academie West Point:

© Wim Dehandschutter

Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk met een opvallende print! De jurk is ontworpen door Natan. Ze draagt er een eveneens nieuwe rode hoed bij, van Fabienne Delvigne. Het gaat om het ‘Audrey’ model. Ten slotte draagt ze ook nog een rode clutch, en een paar oorbellen van Percossi Papi.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 comments

  1. Margot schrijft:

    De groene jurk altijd heel leuk gevonden, nu weer! De nieuwe jurk is prachtig qua patroon, kleur en randafwerking aan zoom en mouwen. Het hoedje vind ik iets minder, had een pillbox leuker gevonden.

  2. Anja schrijft:

    De jurk van koningin Mathilde bij West Point vind ik een van de beste ooit (wat dramatisch haha). Het is zo’n leuke print, lengte is goed etc. Nu nog de maker vinden… Alles staat er zo goed bij: de (hand)schoenen, de hoed. Haha de hoed is net een omgeslagen bloempot, maar het werkt wel.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.