Nieuwjaar – NAVO en SHAPE

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen ter gelegenheid van het nieuwe jaar de Secretaris Generaal van de NAVO en de Permanente Vertegenwoordigers, de leden van het Internationaal Secretariaat en de Militaire Vertegenwoordigers bij de NAVO, alsook de Officieren Generaals van SHAPE.

Koningin Mathilde draagt voor deze derde nieuwjaarsreceptie een rode jurk met lange mouwen. De jurk heeft een subtiele bloemenprint. De ontwerper is Natan, en Mathilde droeg deze jurk eerder op 23 november 2018 in Berlijn.

Ze draagt er gouden geometrische oorbellen bij. Volgens mij heeft ze vandaag geen handtasje bij zich.

7 comments

  1. Margot schrijft:

    De jurk kon ik de vorige keer niet zo goed zien maar het is geen flatteus model door de strook rondom de taille. Ook zit het haar niet zo leuk met zo’n zak in de nek, het zat afgelopen dagen vlotter. De oorbellen met de 2 cirkels zijn leuk maar volg. mij niet nieuw maar ik kon ze ook niet zo snel weer vinden.

  2. madison schrijft:

    Het zou een vlotte frivole jurk kunnen zijn met dunne stof, ongelijke lengte, bollere mouwen. Maar t geheel maakt juist ouwelijk. Geen goed ontwerp van Natan voor haar deze keer.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.