Ontmoeting met slachtoffers van tienerpooiers

Hare Majesteit de Koningin ontmoet in intieme kring slachtoffers van tienerpooiers en medewerkers van vzw NE(S)T, een organisatie die de slachtoffers ondersteunt en begeleidt. Tijdens het gesprek krijgen de slachtoffers de kans hun verhaal te vertellen en hun bezorgdheden te uiten. Nadien volgt er een gesprek met diverse experten over dit zorgwekkend fenomeen en over de uitdagingen in de aanpak ervan. De ontmoeting vindt plaats in de lokalen van Sürya te Luik. Dit centrum is gespecialiseerd in opvang en begeleiding van slachtoffers van mensenhandel en kwam mede tot stand door de ondersteuning van Child Focus.

Een onaangekondigde activiteit voor Koningin Mathilde vandaag, in haar rol als erevoorzitster van Child Focus. Ze draagt een nieuw rood geruit broekpak vandaag. Ik vermoed dat het pak afkomstig is van Natan, omwille van de gelijkenissen met onderstaande foto. Alleen de zwarte streep in de ruit is daar niet in terug te vinden, maar mogelijks werd voor Mathilde een exemplaar op maat gemaakt… wordt vervolgd!

9 comments

  1. Margot schrijft:

    Dit is het niet! Ik snap heel goed dat je als koningin er steeds weer iets anders uit wil zien maar met combineren van de goede stukken die je hebt kan toch ook al wel veel bereikt worden. Ik vind dat vooral voor shirts gelden in combinatie met broekpakken of broek of rok.

  2. madison schrijft:

    Dit is een trend, deze ruiten-broekpakken. Ik had t mooier gevonden als het jasje iets langer was geweest of zo dicht gedragen als bij het model. Ik vind t een goed pak.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.