Orde van de Paardevissers

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de Orde van de Paardevissers. Dit ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging. Zij wonen er verschillende demonstraties bij zoals het vissen van de garnalen, het koken van de garnalen, … . Aan het einde van de activiteit overhandigt de Koning een Koninklijke Oorkonde aan de leden van de Orde. De activiteit vindt plaats in Koksijde (Oostduinkerke).

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een grijze pantalon tot op de enkels met daarboven een witte top en een lichtblauwe blazer, en haar pareloorbellen. De blazer is van Giorgio Armani:

Daarboven draagt Koningin Mathilde een waterbestendige variant van onderstaande mantel van Dries Van Noten:

Koningin Mathilde droeg laarzen op het strand, maar daarnaast droeg ze ook nog pumps van Giorgio Armani:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

11 comments

 1. Anja schrijft:

  Beiden jassen zijn heel mooi.
  Het valt me op dat ze voor een bezoek aan zee altijd verder pakt dan het setje dat vooraan in de kledingkast ligt.
  Deze kleding blijft me gegarandeerd nog lang bij.
  De haren tof opgestoken, vorig jaar had ze het haar ingevlochten.

 2. Margot schrijft:

  Prachtig gesneden jasje en broek en wat zou ik graag ook zo’n vrolijke regenjas hebben! Ik hoop dat ze de ceintuur aan de voorkant van de jas vanwege het wapperen heeft omgedaan want je kunt aan het blauwe jasje goed zien hoe goed het ontbreken van een taillenaad haar staat!

 3. Charlie schrijft:

  De lichtblauwe kleur flatteert hen beide enorm! De eerste look vind ik echt helemaal geweldig, prachtige snit, leuke schoenen en goed dat ze haar haar heeft opgestoken zodat het op het einde can het bezoek noet helemaal in de war zit. De riem van de regenjas komt naar mijl gevoel iets te hoog om te flatteren maar ach het is een regenjas en qua kleur en print vind ik hem super 😉

  • Kuifje schrijft:

   Inderdaad die ceintuur zit veel te hoog waardoor het plaatje optisch niet klopt. Het zou misschien mooier geweest zijn zonder ? Wel supergewaagd. Zou Mathilde dan toch zo geen “trut” zijn zoals hier en daar soms te lezen valt ? En de hele outfit vind ik supermooi. Ze zou zich meer zo moeten kleden. Ze ziet er stukken jonger en vlotter uit. Door wie is de blazer gemaakt ? Niet Natan neem ik aan ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.