Pensionaat Jules Lejeune

Hare Majesteit de Koningin bezoekt het Pensionnat Jules Lejeune in Wezembeek-Oppem. Het pensionaat biedt een semiautonome residentiële begeleiding voor jongeren in een problematische thuissituatie. Jongeren die meerderjarig worden, vallen buiten de omkadering van de jeugdvoorzieningen. Hier worden ze voorbereid op de overstap naar het zelfstandig wonen. De Koningin maakt kennis met programma’s voor een re-integratie in de maatschappij en ontmoet de jongeren in hun leefomgeving.
De Koningin verleende haar Hoge Bescherming aan de vzw Société Royale Protectrice de l’Enfance dat 125 jaar bestaat.

Koningin Mathilde droeg gisteren een gekende groene jurk met korte mouwen van Natan. Op de linkerschouder van de jurk is een soort van een bloemenbroche bevestigd, die onderdeel uitmaakt van de jurk zelf. Zoals steeds draagt Mathilde er een goudkleurig riempje bij.

Bij aankomst droeg de koningin een lichtbruine mantel over de jurk heen. Ze combineerde verder met beige accessoires: beige pumps en een beige clutch. Ze droeg eveneens haar nieuwe oorbellen van Annick Tapernoux:

Mathilde droeg deze jurk al eerder op 27 oktober 2016 en op 16 maart 2017.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

  1. Anja schrijft:

    Geen hoogvlieger eerder een laag…….
    Met deze kamikaze-actie laat je geen harten smelten. Wel op humanitair gebied: aandacht om jongeren te re-integreren.
    De stof lijkt van een dusdanige kwaliteit dat de jute sinterklaaszak nog degelijker lijkt. Heel snel wegdoen.

  2. Margot schrijft:

    Ze had beter de jas aan kunnen houden! Witte blote armen in de winter is sowieso al niet wat en dit model inclusief riempje, te korte mouwen en matige stof gewoon weg doen samen met een hele rits van het zelfde model jurkjes die te strak van boven zijn, een te hoge taille hebben en een te kinderlijk wijd uitstaand rokje. Oorbellen blijven geweldig!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.