Poll: favoriete outfit in de Republiek Korea

Nu het staatsbezoek aan de Republiek Korea achter de rug is, wordt het hoog tijd dat we even evalueren wat Koningin Mathilde heeft gedragen. We zagen in totaal 9 verschillende outfits. Stem hieronder op jullie favoriet en laat in de reacties even weten waarom!

© Foto’s via Belgium Foreign Affairs, Foreign trade and Development Cooperation

Wat is je favoriete outfit van het voorbije staatsbezoek?

View Results

Laden ... Laden ...

10 comments

 1. Isabelle schrijft:

  De gifgroene Armani-mantel en de blauwe Dries van Noten-top zijn mijn favorieten. Het rode pakje van Pierre Gauthier blijft ook echt een hele goeie.

  Haar vertrek-outfit vond ik ook leuk, maar wegens een teveel aan Natan viel hij niet echt meer op.

 2. Lut schrijft:

  Mooi overzicht ! Mathilde is geen glamour koningin maar haar kledij is immer stijlvol en alles klopt ! Het siert haar bescheidenheid en zeer haar uitstraling. De gil groene mantel was mijn favoriet. De grijze rok mag ze weg doen is geen goed model voor haar en die stof is zo stijf!Bordeaux ensemble uitstekend gekozen voor de plechtigheid.

 3. Margot schrijft:

  Voor mij de gifgroene Armani. Op nr 7 het rode pakje heb ik geloof ik al 2 keer gestemd en het blauwe broekpak van DvN in het vliegtuig vind ik heel leuk maar maakt toch niet echt deel uit van de kleding van het staatsbezoek

 4. madison schrijft:

  ik stem op nr 3 de Armaniset, de eerste.
  En een bravo voor de 1e jas en de laatste.
  Rode pakje mag nog een keer. Grijze rok niet. En Dries nog even wat leuks maken van de mooie stof. Of een jas erbij?

 5. Catherine Wilmots schrijft:

  Heb op 2 gestemd, ook al is dat minder geschikt voor de officiële verschijningen, maar dit oogt klassevolle en maakt haar veel jonger…..
  Ook ensemble 3, de gifgroene mantel is mooi….
  En outfit 8 kan ook wel.
  Liever eens wat minder Nathan wel…..

 6. Kuifje schrijft:

  Ik vind die grijze rok met decoratie wel mooi en zeker voor een banket waar de dresscode “smart” was. Op de NL-zustersite wordt wel gezegd dat Natan zijn inspiratie haalde bij Claes Iversen. Het is natuurlijk geen tenue om een ziekenhuis of school te bezoeken.

 7. camille schrijft:

  heb voor 9 gekozen vindt ook het rood ensemble prima en de 2 is top voor het vliegtuig!!! de rest ? te zwaar stof,het rood jasje met die breede mouwen,wat een ramp

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.