Ronde tafel over de mode- en kledingsector

Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan een ronde tafel over de mode- en kledingsector. De huidige toestand en de economische impact van de COVID-19 pandemie zullen aan bod komen, evenals de toekomstperspectieven van de sector, inclusief duurzaamheid en digitalisering. Dit evenement brengt vertegenwoordigers van grote merken en van familiebedrijven samen. Het wordt georganiseerd door Comeos, de Belgische federatie van handel en diensten.

© Wim Dehandschutter

Koningin Mathilde haalt vandaag verrassend haar gele mantel van Veronique Branquinho weer boven! Ze droeg deze eerder op 11 oktober 2013 tijdens de Blijde Intrede aan Luik, een look die destijds met gemengde gevoelens werd onthaald. Ikzelf ben enorm fan van deze mantel dus ik ben dan ook blij dat Mathilde het stuk eindelijk nog eens uit haar kledingkast heeft gehaald.

Ze draagt er een gele top onder van Natan:

Dit stuk hing nog langer in de kast van Mathilde dan de mantel: ze droeg dit kledingstuk eerder op 26 november 2008, 12 december 2010 en op 15 april 2012.

Koningin (toen nog Prinses) Mathilde met de top in november 2008:

Embed from Getty Images

Ze heeft haar clutch met bladermotief mee van Armani Privé:

Lees hier mijn bijdrage in Het Nieuwsblad waarin ik uitgebreid vertel wat ik van Mathilde’s kledingkeuze van vandaag vind!

4 comments

  1. Isabelle schrijft:

    Dit geel in combinatie met grijs en beige doet echt niks voor Mathilde. Net zoals de eerste keer dat ze deze gele mantel droeg, toen met beige hoed’, vind ik er niks aan.

    Maar wel heel leuk om oudere stuks weer tevoorschijn te zien komen!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.