Sessie van de eerste ronde van de Koningin Elisabethwedstrijd – Viool 2019

Hare Majesteit de Koningin zal aanwezig zijn op een sessie van de eerste ronde in Flagey te Brussel op dinsdag 30 april 2019.

Koningin Mathilde heeft vandaag haar jongste dochter Eléonore meegebracht. Een jaarlijkse traditie dat zij al haar kinderen probeert te betrekken bij de Koningin Elisabethwedstrijd, en voor Eléonore is deze editie wel speciaal want zij speelt zelf viool.

Koningin Mathilde draagt een nieuw zalmroze broekpak vandaag. Zoals de meeste van haar broekpakken, is ook dit van Giorgio Armani:

Prinses Eléonore draagt vandaag een blauwe jurk met korte mouwen die vijf jaar geleden nog werd gedragen door haar oudere zus Prinses Elisabeth. De jurk is van het Belgische merk River Woods:

6 comments

 1. Anja schrijft:

  Zoveel kwaliteit en kleding maakt de vrouw! Zakelijk en toch sexy.
  Zonder direct op de mode-kar te springen kun je er heel modieus uitzien. Gelukkig valt ze niet voor (enkel)lange wijde bloemetjesjurken maar blijft ze stijlvast kiezen voor de broekpakken. De kleur op de foto vertekent wel wat.

 2. Margot schrijft:

  Prachtig in de lente! En Armani bij de koningin is altijd een succes. Het is vast in het kader van de duurzaamheid en ik vind het doorgeven van kleding van oudere naar jongere kinderen op zich niet erg maar bij de koninklijke huizen vind ik het echt minder. De jongste loopt dan jaren in dezelfde feestkleding of skikleding rond terwijl de oudere kinderen wel iets nieuws krijgen. In Nederland is Ariane jarenlang de klos geweest.

 3. madison schrijft:

  Heerlijk deze outfit, maakt haar 10 jaar jonger! Past goed, maakt slank! Armani zo goede keuze voor haar! Broekpakken staan haar in de regel gewoon goed.
  Leuke outfit van de dochter…maar eens met Margot.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.