Sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Viool 2019

Op woensdag 22 mei 2019 is Hare Majesteit de Koningin aanwezig tijdens een sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

© Screenshot Canvas.be

Koningin Mathilde was onaangekondigd aanwezig gisteravond, en had jongste dochter Prinses Eléonore opnieuw meegebracht, die bijzonder enthousiast de avond heeft meegemaakt. Niet verwonderlijk aangezien ze zelf ook viool speelt.

Mathilde droeg een gekende jurk van Erdem:

Ze droeg deze al eerder op 15 maart 2018 en op 22 juni 2018.

9 comments

  1. Gil schrijft:

    Lelijke,outfit, de stof en ook het model is niet mooi. Ik zou het nooit kopen. Ik zie Mathilde graag mooi en modern . Dat kleed van gisteren was nog ouderwetser. Voor mij was Mathilde gedurende de hele wedstrijd weinig mooi gekleed.

  2. Anja schrijft:

    Mathilde doet echt haar best om er top uit te zien en dat is gelukt. Deze jurk gaat perfect in de omgeving op er is goed bij nagedacht. Ze draagt goede merken, goede pasvormen… een tien om te zien!

  3. Anja schrijft:

    Mathilde doet echt haar best om er top uit te zien en dat is gelukt. Deze jurk gaat perfekt in de omgeving op er is goed bij nagedacht. Ze draagt goede merken, goede pasvormen… een tien om te zien!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.