Sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Viool 2019

Op zaterdag 25 mei 2019 is Hare Majesteit de Koningin aanwezig tijdens een sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel, gevolgd door de bekendmaking van de laureaten.

© Screenshot Canvas.be

Zoals verwacht is Koningin Mathilde op de laatste finaleavond vergezeld door haar oudste zoon, Prins Gabriël. Mathilde draagt vanavond een nieuwe jurk: een mouwloze jurk in tweekleurig crêpe (zwart-wit), ronde hals, en afneembare getwiste riem. De jurk is van CH Carolina Herrera:

CH Carolina Herrera lijkt echt een nieuw merk te worden dat Koningin Mathilde heeft ontdekt, en ik kan niet zeggen dat ik daar niet blij om ben! Het past perfect bij de stijl van Mathilde, maar zonder teveel te lijken op de kledij van haar favoriete merk Natan. Ik vind het ook erg leuk dat Mathilde nu niet alleen de eerste maar ook de laatste finaleavond kiest voor een lange jurk.

Mathilde draagt er diamanten oorbellen bij, een chunky armband in zwart en wit, en de ‘Alexia’ clutch van A Bag With A Story:

13 comments

 1. Margot schrijft:

  Ik ben niet zo enthousiast. Ik vind de harde zwart/ wit combi niet zo passen bij de zachtheid die de koningin uitstraalt, geldt trouwens ook voor het model, is meer iets voor donkere dames.

 2. Anja schrijft:

  Heel goed trouwens het model blijft ook nog zachtheid uitstralen terwijl ze een lichtere huidtype heeft. Doen deze jurk en wat goed dat ze veel wisselt met merken!

 3. Anja schrijft:

  Ik denk dat ze nu ze meer internationalere merken draagt ook op dat vlak meer aandacht zal krijgen. Je moet op een of andere manier er uitgaan springen want royalty is toch niet erg veel meer dan een “show”.

 4. Michaël schrijft:

  Deze jurk vind ik in één woord GE-WEL-DIG.

  Het is misschien maar een indruk maar Mathilde lijkt de laatste tijd toch iets minder Natan te dragen? Al regelmatig Armani zien passeren, dan Erdem, nu weer Carolina Herrera. Echt leuk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.