Sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Viool 2019

Op maandag 20 mei 2019 zijn Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin aanwezig tijdens de sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

Alle screenshots: © Canvas livestram

Koningin Mathilde draagt vanavond een nieuwe jurk met een patroon van pastel bloemen:

De jurk is van Giorgio Armani, en bovenstaand silhouet komt uit de herst/winter 2016 collectie, een ouder stuk dus. Koningin Mathilde draagt de lange versie, net zoals op de foto hierboven!

Ik ben fan van Koningin Mathilde haar prachtig opgestoken kapsel, haar roze lippenstift die perfect gaat bij de pastelkleuren van haar jurk, en vooral van haar oorbellen! Ze draagt opnieuw de lange oorbellen met aquamarijnen die ze debuteerde in de Republiek Korea dit jaar. De oorsprong hiervan blijft voorlopig nog onbekend…

6 comments

  1. Gil schrijft:

    Eindelijk nog eens een mooie outfit, tijdens de vioolwedstrijd was ze maar 1x mooi naar mijn goesting , witte broek met wit grijze blouse vond in chique, en dit kleedje is chique.

  2. Anja schrijft:

    De jurk is in een woord p-r-a-c-h-t-i-g. Het vormt 1 geheel met de koningin, Ook omdat de ondergrond vleeskleurig is. Zoo prachtig al die kleuren. Ze ziet er jong uit. Of is het de belichting?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.