Solidair tegen corona

Koning Filip en Koningin Mathilde deelden vrijdag deze foto van hun vier kinderen, samen met een vers baksel aan wafels om uit te delen aan rusthuizen. Prinses Elisabeth is inmiddels teruggekeerd uit Wales. Ze draagt op deze foto een beige cargo broek met zakken, een roze coltrui en witte sneakers. De trui zou wel eens deze kunnen zijn van H&M:

De broek is vermoedelijk deze van Zara:

Oproep: ik ben een beetje op zoek naar wat jullie precies verwachten van Modekoningin Mathilde de komende weken? Hou ik jullie enkel op de hoogte van updates van Koningin Mathilde? Of zien jullie graag wat meer berichten verschijnen die niet per sé met de actualiteit hebben te maken? Zo ja, welke onderwerpen stellen jullie voor en hoe vaak zien jullie graat iets verschijnen? Bedankt alvast voor jullie feedback!!

9 comments

 1. Isabelle schrijft:

  Elisabeth draagt trui van H&M en broek van Zara.

  Ik wil graag nog wel berichten die niet over de actualiteit gaan… liefst dagelijks 🙂 Misschien toppers & flops? Of terugblik op outfit die Mathilde droeg op deze datum in een ander jaar? …

  • Jelka schrijft:

   Dankjewel je feedback Isabelle! Wordt heel erg gewaardeerd.. Als je zelf toppers en floppers hebt, mag je me ze zeker doorsturen!

   Wat betreft de kledij van Elisabeth: ik ben niet echt overtuigd van die broek van Zara. De stof lijkt me veel minder stug te zijn dan de broek die ze effectief in de foto draagt bijvoorbeeld..

 2. Heidi schrijft:

  Ik vind het heel positief dat in deze tijden het koningshuis ook op een creatieve manier toont begaan te zijn met het volk.

  Ik zou het ook fijn vinden om regelmatig iets te lezen vb overzichten van mantels, galakledij, hoeden. Of over een bepaalde kledingstuk die meerdere malen is gedragen in combinatie met andere kledingstukken; Over vb eens iets over juwelen.

  • Jelka schrijft:

   Dankjewel voor je feedback Heidi! Overzichten zijn inderdaad heel fijn, maar voor mij moeilijk om te maken voor jullie omwille van copyright op foto’s. Het is gemakkelijker om over een individuele outfit te gaan schrijven. Laat gerust weten of je iets specifieks in gedachten hebt!

 3. Krista schrijft:

  Beste mevrouw, de actualiteit van onze majesteit en haar gezin zeker blijven volgen. Hiernaast ook reportages over de Natan ontwerpen doorheen de jaren, hoeden, historische achtergronden van de juwelencollectie van onze koinklijke familie, verslaggeving omtrent de 60ste verjaardag van onze koning, Styling tips bij tops en flops: waaróm klopt een silhouette bij onze koningin en waaróm niet? Daar leren wij dan ook iets uit. Dank. Krista Vercruysse

 4. Benjamin Van Aerschot schrijft:

  Hallo, misschien een overzicht van de Belgische juwelencollectie? Groot is ze jammer genoeg niet. Maar wat is er nog en wat verdween of hebben we al lang niet meer gezien. Tis maar een idee.

 5. Lut schrijft:

  Top gezin en en betrokken . Goed idee van Benjamin waar zijn al de juwelen naar toe gegaan? Misschien veel opzoekwerk maar mijn interesse heeft het zeker ! Pas goed op jullie zelf !

 6. Tina schrijft:

  Voor mij het liefst zaken die mij doen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Prinsen en princessen….dromen….dus, Jelka, om het even, zolang het maar boeiend is en geschiedkundig…dankjewel, tina😷😷

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.